forste-akt-oysteinØystein Skre studerte sang ved Norges musikkhøgskole og ved Statens Operahøgskole. Han har vært medlem av vokalgruppene Bjelleklang og Gli Scapoli, og i 2005 ble han fast ansatt i Operakoret. Ved Nasjonaloperaen har Øystein Skre gjort solistoppgaver som Zuniga i Carmen, Nachtwächter i Die Meistersinger, Monterone i Rigoletto, Black Bob/Vaktmesteren i Let`s make an Opera, Notler/Ringeren i Den fjerde nattevakt, Sersjanten i Manon Lescaut og Ambrogio i Barberen i Sevilla. Skre er også mye benyttet som solist ved fremføring av kirkemusikalske verk i Norge. Høsten 2012 har han sunget rollen som Sarastro i Tryllefløyten ved Kilden teater- og konserthus, Kristiansand symfoniorkester ledet av Rolf Gupta.

 

forste-akt-trondTrond Bjerkholt er utdannet sanger ved Bergen Musikkonservatorium og har også studert med Jan Sødal og Helene Ziebarth. Han har sitt daglige virke som korsanger ved Den Norske Opera. Han liker å spille saxofon og er interessert i Shakespeare, og har publisert artikler om musikkhistoriske emner i tidsskriftene St Olav og Segl.

 

 

forste-akt-cecilieCecilie C. Ødegården har sin diplomutdannelse i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole. I dag er hun fast ansatt som sopran i Operakoret ved Den Norske Opera & Ballet.Cecilie er aktiv frilans musiker og har bl.a vært solist med flere orkestre og ensembler som bl.a. Ensemble Berlin og Oslo symfoniorkester. Hun har jobbet med dirigenter som Per Kristian Skalstad, Cathrine Winnes Trevino, Grethe Pedersen, Svein Rustad, Andrew Manze og Julian Wachner.

 

forste-akt-kjerstiKjersti Kongssund er utdannet fra Østlandets Musikkonservatorium i Oslo og har vært fast ansatt som sopran i Operakoret fra august 2002. Hun har sunget flere solistroller på Hovedscenen som Frasquita i Carmen i 2003 og 2005, Inez i Trubaduren, Filledokka i Dokkedoktoren. Seterjente i Peer Gynt har hun sunget på Hovedscenen, i Oslo Konserthus og med Nasjonaloperaen på turné til Madrid, Barcelona, Valencia, St Petersburg, Minneapolis, Karlstad, Dalhalla, og Stockholm. Denne rollen sang hun også i oppsetningen av Peer Gynt i Kairo 2006.

 

 

Modellbilder 004-2Jeanette E. Goldstein (mezzosopran) har sin utdanning fra Norges Musikkhøgskole og Operahøgskolan i Stockholm. Hun var ansatt ved Wermland Opera i Karlstad i 2011 hvor de satte opp hele Ringen av R. Wagner. Her gjorde hun rollene som Rossweisse og Flosshilde. Høsten 2013 debuterte Jeanette som Carmen i Bizets opera med samme navn i Kilden Konserthus, Kristiansand. Dette var i regi av Opera Sør hvor hun har vært med ved flere anledninger, blant annet i oppsetningen av Tryllefløyten i 2012 og en stor Operagalla til minne om Kirsten Flagstad i 2014.

Sommeren 2017 gjorde Jeanette rollen som Siegrune i Den ny operas oppsetning av operaen Valkyrien av Wagner i Esbjerg, Danmark og høsten 2017 spilte hun rollen Tora i den nyskrevne operaen Sildagapet i regi av Opera Nordfjord.

Jeanette har også vær solist i en rekke messer og oratorier, blant annet Handels Messias, Matteuspasjonen, Johannespasjonen og Juleoratoriet av Bach og Mozarts requiem.

I tillegg til å være solist er Jeanette en ettertraktet ensemblesanger, og har gjort flere produksjoner og prosjekter sammen med blant annet Det Norske Solistkor, Operakoret ved Den norske opera og ballett, Vokal Nord og Trondheim Vokalensemble.